Saturday, 5 May 2012

TEMPAHAN MUFFIN


 salam semua,diharap korang sihat disamping keluarga yang tersayang.Kali ni akak nak tunjuk kat korang muffin@cuppies yg diorder oleh jiran akak.Katanya utk birthday party serdara mara dia.Dia order 30 ketul sebab sedara dia x ramai buat apa banyak2 kan.Akak jual muffin ni seketul RM1 seperti orang yg jual kat luar tu    harap  x mahallah bagi korang  ^_^


Akak terima tempahan di kawasan sekitar selangor kalau sampai ke kelantan sana mungkin akak akan pertimbangkan.Korang boleh order ikut permintaan sebelum ni ada yang mintak letak topping  coklat, buttercream,coklat putih atas dia Tapi kalau buttercream,topping akak caj harga lain.Semuanya terpulang kepada korang.So kalau korang berminat utk order korang boleh emailkan ke email akak ada dekat profile akak korang tgk situ tau


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...