Saturday, 28 April 2012

NEW AT HERE ^_^ .......

hai dan assalamualaikum semua,akak orang baru dalam berblogging ni so kalau korang ada pendapat tentang blog ni postlah comment korang.First at all,akak nak ucapkan terima kasih banyak2 pada iwanrezuan sebab kasi tunjuk ajar kat akak tentang cara nak buat shoutbox.thanx banyak2.Akak mula berblog ni pun sebab masa akak tgh cari resipi kat internat akak tgk ramai org buat blog masakan so akak tergerak hatilah nak nak buat blog ni tujuannye sebagai backuplah klau resipi akak hilang akak boleh kat blog akak.Akak x harap nak ada ramai follower tapi akak harap sangat akak dapat memberikan info tntg masakn kpd semua yg membaca blog akak.Entri akak pun sikit x sampai beratus-ratus lagi.Akak tgk kat luar tu ramai blogger yg start berblog ni awal ada yg start 2009,2007,2008 tapi akak tahun ni baru terkedek2 nak berblogging .Akak start berblog ni pun januari 2012 x ingat berapa tarikhya.lambat kan.Blog akak pun x berapa cantik akak buat yg simple2 jer sebab x pandai sangat design2 ni.
Sekian sahaja coretan pengenalan dari akak semoga korang happy berblogging dan enjoy membaca blog akak
sekian wasallam dan sayonara ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...